Італія долучиться до відбудови Одещини

Італія долучиться до відбудови Одещини

З метою пришвидшення процесу відновлення від наслідків російської агресії Італія візьме під патронат відбудову міста Одеси й Одеської області.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Про це було заявлено під час зустрічі Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та Віцепрем’єр-міністра – Міністра закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Антоніо Таяні.

Під час зустрічі сторони обговорили потреби у відновленні Одеського регіону та роботу Представництва Конфедерації промисловців і підприємців Італії в Україні (Confindustria Italia). 

А також — готовність Італійського агентства експортного страхування (SACE) надавати фінансові гарантії італійським компаніям, які долучатимуться до процесу відбудови Одещини.

Своєю чергою українська сторона подякувала Італії й уряду країни за послідовну військову, гуманітарну та санкційну підтримку України у боротьбі з російським агресором.

Нагадаємо, Цьогоріч житло отримає 2400 родин ветеранів - Лапутіна

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Wizz Air влітку запустить чотири нові рейси зі Львова Wizz Air влітку запустить чотири нові рейси зі Львова
Вже з червня угорська авіакомпанія Wizz Air запустить чотири нових авіарейсів зі Львова. Літаки лоукостера здійснюватимуть рейси у Німеччину, Польщу та Італію.
Марків заявив, що в Італії оскаржили його виправдувальний вирок
Нацгвардієць Віталій Марків, якого судили в Італії за вбивство фоторепортера на Донбасі, стверджує, що йому відомо про касаційну скаргу на рішення суду в Італії щодо його виправдання.
Loading...
Load next