Уряд планує скоротити гендерний розрив в оплаті праці до 13,6% - Мінекономіки

Уряд планує скоротити гендерний розрив в оплаті праці до 13,6% - Мінекономіки

Кабінет Міністрів розробив та затвердив Стратегію зменшення гендерного розриву в оплаті праці внаслідок якої до 2030 року буде скорочено розрив в оплаті праці чоловіків та жінок з 18,6% до 13,6%.

Про це повідомляє Мінекономіки.

Наша Стратегія також має вимірювальну мету – до 2030 року ми хочемо скоротити розрив в оплаті праці чоловіків та жінок на 5 в.п., тобто з 18,6% до 13,6%... Національна стратегія подолання гендерного розриву в оплаті праці – лише один з інструментів переходу нашого суспільства на нові стандарти. Рівність можливостей – це гарантія гармонійного розвитку держави та суспільства, - заявила перший віцепрем’єр-міністр України — міністр економіки Юлія Свириденко.

Нагадаємо, Зеленський: Україна максимально посилить ППО перед зимою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб
Український вінгер англійського клубу "Вест Хем" Андрій Ярмоленко погодився на перехід у турецький "Фенербахче", в якому йому обіцяють чималу зарплату.
Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального
Ще дві мережі автозаправних станцій, а саме Klo і Socar припинили продаж преміального пального внаслідок прийнятого урядом рішення щодо запровадження державного регулювання цін на пальне.
Loading...
Load next