На Одещині за жорстоке вбивство таксистки двоє жителів проведуть за ґратами 14 років

На Одещині за жорстоке вбивство таксистки двоє жителів проведуть за ґратами 14 років

На Одещинімсуд визнав двох жителів Южного, яким на момент скоєння злочину було 17 та 18 років, винними в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні та підпалі авто.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Відомо, що зловмисники, з метою наживи, заздалегідь приготувавши ножі, підійшли до водійки таксі та попросили відвезти до села Любопіль Одеського району (колишнього Лиманського району). Приїхавши за адресою, яку вибрали навмання, з метою заволодіння грошима, нелюди нанесли потерпілій численні ножові поранення. Від отриманих ушкоджень 55-річна жінка померла на місці.

Переконавшись, що вона не подає ознак життя, вони забрали 1500 грн та на автомобілі потерпілої зникли з місця події. Надалі, щоб приховати сліди скоєного злочину, засуджені вирішили спалити авто таксистки. Для цього придбали пляшку горілки та виїхали за межі населеного пункту, де облили транспортний засіб спиртним і підпалили.

У судовому засіданні зловмисники свою вину визнали повністю. Їм призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Нагадаємо, В Ізюмі на невідомому вибуховому пристрої підірвався 72-річний чоловік

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Шантаж коханця закінчився вироком суду Шантаж коханця закінчився вироком суду
Жовтневий районний суд Маріуполя Донецької області покарав жінку за вимагання грошей.
Загрожує в'язниця: у Дніпропетровській області чоловік спаплюжив державний прапор (фото) Загрожує в'язниця: у Дніпропетровській області чоловік спаплюжив державний прапор (фото)
Ним виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Loading...
Load next