Били, калічили та вимагали криптовалюту: столичні правоохоронці викрили групу осіб

Били, калічили та вимагали криптовалюту: столичні правоохоронці викрили групу осіб

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури Викрито та повідомлено про підозру чотирьом особам, які незаконно позбавили волі підприємця та вчинили розбійний напад на нього з метою заволодіння грошовими коштами (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 187 КК України).

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Четверо мешканців Черкас, користуючись товариськими відносинами з потерпілим, проникли в його квартиру та, погрожуючи фізичним насильством, почали вимагати перерахувати наявну в нього криптовалюту на їхній рахунок.

Підприємець відмовився виконувати вимоги нападників та спробував від них втекти. Проте вони наздогнали його, заштовхали назад у квартиру та завдали численних побоїв. Один з нападників зламав потерпілому ногу, інший - погрожував виколоти око та відрізати фаланги пальців на руках.

Побоюючись за своє життя та сприймаючи погрози як реальні, чоловік виконав вимоги нападників та перерахував на вказаний ними рахунок електронні кошти у сумі близько 28 тис доларів США. Отримавши переказ, підозрювані зв’язали потерпілого скотчем, викрали з квартири його документи і цінні речі та втекли.

За результатами проведених заходів правоохоронцям вдалося встановити нападників. Слідчі дії проходили в Києві та в Черкасах. Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів.

Нагадаємо, Україна та Норвегія розпочнуть переговори щодо гарантій безпеки ‒ Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео) Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео)
Черкаські правоохоронці затримали ветеранів російсько-української війни, які приїхали на відкриття артоб'єкт "Серце України" на Черкащині.
Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео) Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео)
Міська влада очікує на оперативне розслідування поліцією інциденту з нападом на інспектора з паркування.
Російський депутат заявив, що на Україну слід нападати зараз (відео) Російський депутат заявив, що на Україну слід нападати зараз (відео)
Російський політик побоюється, що ворога можуть зупинити під Москвою. Він радить "наносити превентивні удари".
Loading...
Load next