Російський депутат заявив, що на Україну слід нападати зараз (відео)

Російський депутат заявив, що на Україну слід нападати зараз (відео)
Російський політик побоюється, що ворога можуть зупинити під Москвою. Він радить "наносити превентивні удари".

Депутат російської Держдуми від ЛДПР Олександр Шерін виступив за якнайшвидше російське вторгнення в Україну. Таку заяву Шерін зробив в ефірі "ЛДПР-ТВ", інформує УНІАН. 

Свою заяву він обґрунтував тим, що сьогодні "українську молодь годують антиросійською ідеологією". 

Його [український народ] годують м'ясом, і він потім захоче цього м'яса, - сказав Шерін.

Він наголосив, що "українську загрозу" слід знищити зараз, поки вона не стала для Росії занадто небезпечною.

Я не кажу про те, що Російську Федерацію, або російську армію хтось здатний розчавити. Але я не хочу, щоб ворога зупиняли під Москвою, і клали десятки мільйонів життів. Коли можна наносити превентивні удари, або заходи, на чужій території, - додав російський політик.

Нагадаємо, що президент Росії написав статтю "Про історичну єдність росіян і українців", яка була опублікована на сайті очільника Кремля. 

В ній Путін в черговий раз намагається переконати за допомогою брехні та маніпуляцій увесь світ в тому, що нібито українці й росіяни мають історичну єдність, а самій же Україні Донбас та Луганськ й зовсім не потрібні.
 

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ
Російська Федерація в окупованих районах Донецької і Луганської області за два роки надала російське громадянство в спрощеному порядку майже 530 тисячам жителів.
Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів
Вже до кінця 2021 року Російська Федерація планує видати свої паспорти майже 1 мільйону жителів Донбасу. Цим самим люди які отримають російські паспорти стануть громадянами РФ.
Loading...
Load next