Втягували жінок у зайняття проституцією: у Харкові поліцейські викрили сутенерів (ВІДЕО)

Втягували жінок у зайняття проституцією: у Харкові поліцейські викрили сутенерів (ВІДЕО)

Організувала місця розпусти уродженка міста Дніпро. Для цього вона орендувала дві квартири та завербувала 4 дівчат. До незаконної діяльності фігурантка залучила двоюрідну сестру. Вона виконувала функції оператора-модератора, допомагала відповідати на дзвінки «клієнтів», розповідала про сексуальні послуги та умови їх надання, вела запис.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

Зловмисниці, використовуючи уразливий стан громадянок України, втягували їх у зайняття проституцією на території Харкова. Вартість надання сексуальних послуг коливалася від 4 до 5 тисяч гривень за годину та визначалася організатором у залежності від зовнішніх даних дівчат та спектру послуг, які вони готові були надати. 50% відсотків від заробленого дівчата перераховували на банківські картки фігуранток.

Незаконну діяльність зловмисниці здійснювали дистанційно з інших міст України - зі столиці та міста Луцьк Волинської області.

Зловмисницям повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Нагадаємо, Україна може відправити зерно до Нігерії та Судану у межах гуманітарної програми Grain from Ukraine

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео) У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео)
На одній зі станцій в салон метро увійшов розгніваний машиніст метро і почав бити нетверезого чоловіка. Решта людей просто спостерігали за тим, що відбувається.
У Харкові провели другий ЛГБТ-прайд: учасники висунули владі три вимоги (відео) У Харкові провели другий ЛГБТ-прайд: учасники висунули владі три вимоги (відео)
Акція відбулася без серйозних інцидентів, хоча напередодні організації "Традиція і порядок" і "Правий сектор" обіцяли зірвати ходу.
Loading...
Load next