У Вінниці заборонили російськомовні пісні в громадських місцях

У Вінниці заборонили російськомовні пісні в громадських місцях

Вінницька міськрада на сесії запровадила мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території громади.

Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Ще одне важливе сесійне рішення: вводимо в дію мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту, - заявив Моргунов.

За його словами, відтепер музика, книги, телепрограми, а також вистави, фільми та серіали російського виробництва і російською мовою на вулицях та у громадському просторі міста під забороною.

Мер додав, що ухвалення депутатами відповідного рішення символічно відбулося у День української писемності та мови. Він зазначив, що "у цих питаннях компромісу бути не може. Війна довела: мова має значення".

Нагадаємо, Угорщина та Словаччина заблокували допомогу Україні на €50 млрд

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next