Побив до смерті через ревнощі: одеські поліцейські повідомили про підозру місцевому жителю

Побив до смерті через ревнощі: одеські поліцейські повідомили про підозру місцевому жителю

Шукаючи свою співмешканку зловмисник серед дня прийшов до домоволодіння, де тимчасово мешкав його приятель та влаштував йому «сцену ревнощів». Стверджуючи, що той нібито знає про те, де його кохана жінка.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Фігурант декілька разів вдарив приятеля кулаками по голові. Від отриманих ударів опонент впав на землю та втратив свідомість, а зловмисник з місця події втік.  Наступного ранку непритомного чоловіка виявив знайомий, який прийшов у гості та викликав йому «швидку», а ті в свою чергу повідомили про подію до поліції. На жаль, від завданих ушкоджень чоловік помер у кареті «швидкої». 

Попередньо, причиною смерті потерпілого став набряк головного мозку та травматичний субарахноїдальний крововилив. Остаточна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.  

Того ж дня співробітники відділення поліції встановили особу зловмисника та затримали його за місцем мешкання в процесуальному порядку. 

Наразі, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають, - повідомила заступниця начальника слідчого відділення Анастасія Черненко.

Нагадаємо, БЕБ оголосило про підозру керівникам компаній-виробників консерв для Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
"Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки "Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки
У межах розслідування загибелі Гандзюк та пов'язаних із цим злочинів оголошено 18 підозр.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next