На Черкащині жінка видурила 73 тисячі гривень під виглядом надання допомоги від ООН

На Черкащині жінка видурила 73 тисячі гривень під виглядом надання допомоги від ООН

Жителька Сміли під виглядом міжнародної допомоги видурила у жінки 73 тисячі гривень. Наразі за фактом шахрайства триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини та особи, які могли постраждати від протиправних дій шахрайки.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

До працівників відділу протидії кіберзлочинам в Черкаській області звернулася черкащанка. Жінка розповіла, що їй зателефонувала невідома, яка представилася офіційним представником гуманітарної місії ООН в Україні та запропонувала оформити грошову допомогу. Жінка зацікавилася й слідуючи вказівкам, які пропонувала невідома, у результаті втратила 73 тисячі гривень.

Під час проведення слідчо-розшукових дій працівники кіберполіції спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Черкаській області, за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області встановили особу шахрайки. Нею виявилася 25-річна мешканка міста Сміла. 

Цього року жінка вже затримувалася поліцією за вчинення шахрайських дій. У серпні вона була засуджена судом до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

За фактом шахрайства поліцією відкрито кримінальне провадження, ч. 4 ст. 190 КК України. Правопорушниці загрожує до дванадцяти років з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування. Встановлюються всі обставини та особи, які могли постраждати від протиправних дій шахрайки.

Нагадаємо, Молдова долучилася до санкцій ЄС проти рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Заправки, які належать групі Коломойського оштрафували на 4,7 млрд грн
Антимонопольний комітет України визнав дії компаній групи «Приват» олігарха Ігоря Коломойського на ринку бензину і дизпалива антиконкурентними та оштрафував їх на 4,7 млрд грн.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next