"Один із найнеймовірніших лідерів сучасності": кофту Зеленського продали на аукціоні за 90 тисяч фунтів стерлінгів

"Один із найнеймовірніших лідерів сучасності": кофту Зеленського продали на аукціоні за 90 тисяч фунтів стерлінгів

У Лондоні провели благодійний аукціон Brave Ukraine на підтримку України. На торги виставили флісову кофту президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє видання The Telegraph.

Торги розпочалися з початкової ціни в 50 тисяч фунтів стерлінгів. В результаті кофта Зеленського пішла з молотка за 90 тисяч фунтів стерлінгів.

Перед початком аукціону з промовою виступив британський премʼєр-мінстр Борис Джонсон, який закликав жертвувати великі кошти й назвав президента України "одним із найнеймовірніших лідерів сучасності".

Зазначимо, що продали саме ту кофту, в якій президент часто записує свої щоденні звернення до українців.

Також на аукціоні продавали глечик у вигляді півня, який Джонсону подарували під час візиту до Києва, та розігрували екскурсію по Києву за участі мера Віталія Кличка.

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі поспілкувалась з Андрієм Єрмаком.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Свобода не буває безкоштовною: документальний фільм про війну росії проти України Свобода не буває безкоштовною: документальний фільм про війну росії проти України
Група талановитих відео продюсерів вирішила створити правдиву історію про напад на незалежність.
Loading...
Load next