Головну ялинку країни встановлять коштом меценатів

Головну ялинку країни встановлять коштом меценатів

У Києві головну ялинку країни традиційно встановлять на Софійській площі. Оскільки цьогоріч Україна відзначатиме Різдво за новоюліанським календарем, то встановлювати новорічне дерево почнуть раніше, а саме до 6 грудня. І приберуть його теж раніше — до 10 січня.

Таке рішення ухвалила Рада оборони столиці 27 листопада, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Як і торік, ялинку встановлять та прикрасять за рахунок меценатів. І з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії.

Відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане із цим, бере на себе ТОВ “ГЛОБАЛ-ДЕКОР”, – повідомив Кличко.

Він наголосив, що масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі не передбачено.

Якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то виключно з дотриманням правил безпеки, в місцях, де є укриття. І теж не коштом бюджету Києва, – зазначив мер столиці.

Нагадаємо, Через негоду на 14 автодорогах України перекрито рух транспорту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото) У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото)
Таку традицію започаткували вперше за всю історію Парламенту України.
"Загубили ялинку": силовики шукають ялинку за 5 млн з центрального вокзалу Києва "Загубили ялинку": силовики шукають ялинку за 5 млн з центрального вокзалу Києва
Правоохоронці підозрюють розкрадання 5 мільйонів гривень на встановленні новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі столиці.
Loading...
Load next