На "ялинці незламності" в Києві засвітили вогні

На "ялинці незламності" в Києві засвітили вогні

19 грудня, у День Святого Миколая, на ялинці у Києві засвітили вогні. Головну ялинку країни традиційно встановили на Софійській площі. Повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Цього року було багато дискусій – чи варто ставити ялинку. Зважаючи на те, що ми живемо в умовах воєнного стану, обстрілів та відключень електроенергії.

Але, я вважаю, що ми ухвалили правильне рішення. Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято! Попри всі намагання російських варварів позбавити українців радості Різдва та Нового року, – каже мер.

Водночас формат святкувань цього року відрізнятиметься від попередніх: не буде масових заходів та фудкортів. 

Ялинку також зробили менш габаритною: 12 метрів замість 31-го, як минулого року. Кличко каже, що святкове дерево назвали "Ялинкою незламності".

Я переконаний, що саме бажання миру і перемоги загадують українці сьогодні – у свято Миколая-Чудотворця. І воно обов‘язково здійсниться! Віримо в Україну! Віримо в ЗСУ! – додає мер Києва.

Нагадаємо, що у Києві відкриваються станції метро «Хрещатик» та «Майдан Незалежності».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Загубили ялинку": силовики шукають ялинку за 5 млн з центрального вокзалу Києва "Загубили ялинку": силовики шукають ялинку за 5 млн з центрального вокзалу Києва
Правоохоронці підозрюють розкрадання 5 мільйонів гривень на встановленні новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі столиці.
31-метрова красуня: у Києві запалили головну ялинку України (відео) 31-метрова красуня: у Києві запалили головну ялинку України (відео)
Церемонія засвічування вогнів відбулася о 18:00.
МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва
У Міністерстві закордонних справ України "рішуче засуджують" київський марш який пройшов 28 квітня, на честь створення дивізії СС "Галичина".
Loading...
Load next