В Дрогобицькому педуніверситеті виявили порушення, що завдали майже 2 млн грн збитків

В Дрогобицькому педуніверситеті виявили порушення, що завдали майже 2 млн грн збитків

Аудитори виявили в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка збитків на майже 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє Держаудитслужба.

Держаудитслужба провела ревізію фінансово-господарської діяльності Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка за останні три роки та виявила фінансові втрати на майже 2 млн грн.

Зокрема, аудитори виявили помилки при нарахуванні та сплаті єдиного внеску у фонд оплати праці та недотримання законодавства з питань оплати праці – у результаті це призвело до втрати понад 740 тис. грн бюджетних коштів.

Понад третину мільйона гривень із загального фонду університетського бюджету було витрачено на оплату праці та нарахування, хоча ці видатки мали відбуватися за рахунок спецфонду. Крім того, майже 300 тис. грн зайво виплачено підрядним організаціям за виконані ремонтно-будівельні роботи, а також встановлено низку інших фінансових порушень. 

Наразі аудитори скерували керівництву університету вимоги щодо усунення виявлених фінансових порушень, а також передали матеріали справи в поліцію Львівщини.

Нагадаємо, СБУ ліквідувала у вінницькій тюрмі підпільний кол-центр

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вісім вишів України потрапили до рейтингу найкращих університетів світу Вісім вишів України потрапили до рейтингу найкращих університетів світу
Це найбільша кількість українських вишів за всю історію, які увійшли до рейтингу QS World University Rankings.
ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію ЗНО 2021 в Україні: хто з абітурієнтів може зареєструватися на додаткову сесію
Випускники українських шкіл, які з поважних причин не змогли зареєструватись або ж прийти для участі зовнішнього незалежного оцінювання в період основної сесії зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії, яка розпочнеться вже з 29 червня.
За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину
Від початку 2021 року в Україні зафіксували 302 тисячі порушень карантинних обмежень. 87% або 263 тисячі з них — це штрафи за невдягнені маски або респіратори в громадських місцях.
Loading...
Load next