У Чернівецькій області прикордонники викрили переправника осіб через державний кордон

У Чернівецькій області прикордонники викрили переправника осіб через державний кордон

Уночі прикордонники спільно з представниками СБУ та Нацполіції в рамках кримінального провадження, за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу ДОЗОР неподалік кордону в Чернівецькій області, після нетривалого переслідування, зупинили легковик.

Про це повідомляє ДПСУ.

Водієм автомобіля був місцевий мешканець – організатор незаконного переправлення осіб через державний кордон. З ним прямували двоє чоловіків призовного віку, жителі Миколаївської та Запорізької областей. Кожен з них заплатив організатору по 5 тисяч євро за можливість потрапити до Румунії в обхід пунктів пропуску.

Головного фігуранта кримінальної справи прикордонники затримали в порядку ст. 208 ККУ. Відповідно до ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон», затриманому загрожує до 9 років ув’язнення.

Щодо інших затриманих складено матеріали про адміністративні правопорушення

Нагадаємо, На Харківщині завершили примусову евакуацію дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Вперед Україно!: військові висловили свою підтримку збірній України на Євро-2020 Вперед Україно!: військові висловили свою підтримку збірній України на Євро-2020
Українські військові по всій Україні масово підтримують нашу збірну, яка у ці хвилини грає проти національної команди Англії в рамках чемпіонату Євро-2020.
Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання
Вже цього літа, 2021 року, Державна прикордонна служба України візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021».
Loading...
Load next