Вперед Україно!: військові висловили свою підтримку збірній України на Євро-2020

Вперед Україно!: військові висловили свою підтримку збірній України на Євро-2020
Українські військові по всій Україні масово підтримують нашу збірну, яка у ці хвилини грає проти національної команди Англії в рамках чемпіонату Євро-2020.

Сьогодні на футбольному полі буде не 11 українців, а понад 40 мільйонів - в тому числі і наші прикордонники, військовослужбовці та моряки. Військові побажали збірній перемоги та наголосили, що вони у неї вірять.

Українська збірна грає проти сильного суперника, яка під час цьогорічного чемпіонату Європи з футболу ще жодного разу не зазнала поразки. Тому наші хлопці зараз, як ніколи потребують  підтримки усієї країни, честь якої вони відстоюють. З ними уся Україна і військовослужбовці, які захищають нашу честь не на футбольному полі, а на кордоні, морі та Донбасі.

Ми прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону та прикордонники морської охорони долучаємся до підтримки збірної України з футболу. Вперед Україно, мій рідний край! Вболіваємо за національну збірну!

Українські військові переконані, що цей запеклий "бій" наша збірна обов'язково виграє, бо у її жилах тече козацька кров. Українські захисники побажали українським гравцям перемоги та в черговий раз наголошують, що вірять у нашу команду.

Зокрема, матч між збірними Англії та України вже розпочався. Проте, хоч матч триває і недовго, однак англієць встиг вже забити перший гол у ворота України. Наразі рахунок становить 1:0

Нагадаємо, що президент Зеленський попередив прем'єр-міністра Джонсона перед матчем Україна – Англія. Він зауважив, що сьогодні, 3 липня, Він не буде вболівати за збірну Англії з футболу.

Читайте також
"Шахтар"  на виїзді без проблем переміг "Ворсклу" "Шахтар" на виїзді без проблем переміг "Ворсклу"
У матчі який відбувся 4 квітня, "Шахтар" на виїзді з легкістю переміг "Ворсклу". Рахунок під кінець матчу становив 2:0, на користь "Шахтаря".
Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020 Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020
Товариський футбольний поєдинок між Україною та Північною Ірландією відбувся вчора, 3 червня в рамках підготовки до Євро-2020.
Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1 Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1
Збірна України з футболу внічию зіграла свій перший товариський поєдинок у межах підготовки до чемпіонату Європи - Євро-2020.
Loading...
Load next