"Спеціалізувалися" на розбоях та пограбуваннях: поліція затримала учасників банди "гастролерів"

"Спеціалізувалися" на розбоях та пограбуваннях: поліція затримала учасників банди "гастролерів"

В Одеській області зловмисники проникли до приватного будинку підприємця, нанесли господарю тілесні ушкодження, а його дружину зв’язали за допомогою скотчу та пластикових хомутів.

Про це повідомляє Нацполіція.

Отримавши доступ до сейфа, нападники заволоділи 35 тис. доларів, 10 тис. євро та 20 тис. грн, після чого зникли у невідомому напрямку. В іншому випадку залізли до квартири в центрі Києва та винесли 50 тис. доларів, 10 тис. євро, 30 тис. грн та ювелірні вироби.

До кожної «справи» ретельно готувалися: підшуковували жертву, збирали про неї інформацію, проводили спостереження за об’єктом та відпрацьовували шляхи втечі. У рамках проведення спецоперації поліцейські провели 33 обшуки на території трьох областей. 

Вилучено ювелірні прикраси та дорогоцінне каміння, зброю, автомобілі, понад 4 тис. доларів, 4,8 тис. євро, майже 18 тис. російських та білоруських рублів, відмички, радіостанції, GPS-трекери та інше знаряддя.

Оголошено підозри 7 фігурантам. Відомо, що трьох з них затримали в Харкові під час скоєння злочину.

Нагадаємо, СБУ знешкодила рейдерську банду, яка хотіла захопити паркувальний бізнес у Києві

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео) СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео)
Співробітники Служби безпеки України провели спецоперацію із затримання чотирьох учасників злочинного угруповання на Одещині.
Loading...
Load next