На Одещині підлітків судитимуть за зґвалтування жінки

На Одещині підлітків судитимуть за зґвалтування жінки

В Одеській області двох підлітків звинувачують у зґвалтуванні 37-річної жінки.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

За даними слідства, двоє юнаків віком 19 та 17 років прийшли до жінки в гості й під час спілкування побили та зґвалтували її. Хлопці були п'яними й зняли все на телефон.

Після цього потерпіла звернулася до поліції й розповіла, що з нею трапилось. Правоохоронці розшукали підлітків, старшого взяли під варту, а молодшого посадили під цілодобовий домашній арешт. 

У поліції кажуть, що спочатку юнаки не зізнавалися в скоєному, але згодом «під тиском доказів» визнали свою вину. 

Справу вже скерували до суду. Підлітків обвинувачують за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України — зґвалтування, вчинене групою осіб. Їм загрожує від 7 до 12 років тюрми. 

Нагадаємо, На Закарпатті суд обрав запобіжний захід чоловіку, який напав на прикордонника під час втечі до Румунії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео) "Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео)
У мережі замість схвалення однолітків провокатори отримали коментарі з критикою. Після розголосу фігуранти скандалу змушені були вибачатися на камеру.
В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік В Україні від початку 2021 року зафіксовано більше підліткових самогубств, ніж за увесь минулий рік
Із початку року в Україні зафіксовано 126 випадків суїцидів серед дітей та підлітків, при цьому за увесь 2020 рік зареєстровано 123 підліткових самогубства.
Loading...
Load next