На Закарпатті піднялась вода у річках: підтоплені дороги й будинки

На Закарпатті піднялась вода у річках: підтоплені дороги й будинки

На території Закарпатської області через спричинене дощами підняття рівнів води у річках сталося підтоплення автошляхів, сільськогосподарських угідь та дворогосподарств.

Про це повідомляє ДСНС.

Зокрема у Берегівському та Хустському районах підтоплено 440 га сільськогосподарських угідь Рятувальники та фахівці місцевих пожежних команд відкачують воду з підвальних приміщень житлових будинків та дворогосподарств у м. Ужгород, м. Свалява, с. Кричово та с. Лази Тячівського та с. Богдан Рахівського районів.

Підтопило два автошляхи місцевого значення між населеними пунктами с. Чорнотисово та с. Холмовець, та між с. В. Ком’яти та с. Шаланки Берегівського району. Проїзд можливий. Також підтоплено автодорогу Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів між населеними пунктами м. Тячів та с. Бедевля, проїзд можливий, - заявили в ДСНС.

Крім того, у Рахівському районі внаслідок перезволоження грунту стався зсув опорної стіни приватного дворогосподарства у с. Розтоки.

Нагадаємо, Система електронного документообігу вже працює в медзакладах та шпиталях - Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото) На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)
У Закарпатські області проливні дощі затопили сотні будинків та дороги. Зокрема, близько 400 дворів у Рахівському районі залишилися без транспортного сполучення.
Loading...
Load next