У Тернополі запрацював тротуар з підігрівом

У Тернополі запрацював тротуар з підігрівом

У Тернополі для зручності та безпеки пішоходів працює тротуар з підігрівом.

Про це повідомляє Тернопільська міськрада.

Як зазначають в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради, теплий тротуар облаштований саме на схилі та починає працювати, коли температура повітря опускається. Він має свої особливості та функціонує лише при визначеній температурі та вологості повітря. На цьому тротуарі влаштовано чотири температурних датчики і датчики вологості.

Відомо, що теплий тротуар довжиною понад 120 м у Тернополі облаштували у 2011 році на місці крутого спуску. Під фігурною плиткою розміщені електричні кабелі, які прогрівають ділянку.

Нагадаємо, РФ вербує найманців з Непалу на війну в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео) Антихристиянські дії на "Файному місті": мер Тернополя погрожує закрити фестиваль через виступ польського гурту (відео)
Очільник Тернополя вимагає від організаторів музичного фестивалю "Файного міста" вибачень. Причина цьому - антихристиянський виступ польського гурту Batushka.
На Тернопільщині знайшли поховання, якому 5 тисяч років На Тернопільщині знайшли поховання, якому 5 тисяч років
Давні артефакти, яким не менш як 5 тисяч років, виявили археологи у розкопаній у полі кам’яній гробниці-саркофазі.
Loading...
Load next