Залужний, Сирський і Умєров вручили нагороди військовим

Залужний, Сирський і Умєров вручили нагороди військовим

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров вручили нагороди військовослужбовцям Сухопутних військ.

Про це повідомив Умєров у соцмережі.

Привітали наших воїнів та командувача Сухопутних військ генерала-полковника Сирського з Днем Сухопутних військ разом із головнокомандувачем ЗСУ генералом Залужним. Вручили нагороди, - написав міністр.

Він зазначив, що командувач ОСУВ «Хортиця» ознайомив їх із ситуацією на Східному напрямку та ключовими потребами українських воїнів, аби ефективно знищувати ворога.

Окрім фронтового забезпечення та ключових потреб війська, обговорили питання підготовки рекрутів та посилення фортифікацій уздовж всієї лінії зіткнення. Розвиваємо спільний план дій та оцінюємо загрози, зазначив міністр.

Працюємо над посиленням постачання зброї на фронт, запускаємо виробництва, розширюємо можливості закупівель БПЛА (як розвідувальних, так і ударних), щоденно на зв’язку із партнерами, - заявив Умєров.

Нагадаємо, СБУ затримала депутата-рекетира на Житомирщині, який разом з бандою викрадав людей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next