Поліція проводить обшуки у столичному метрополітені і підрозділах КМДА

Поліція проводить обшуки у столичному метрополітені і підрозділах КМДА

Поліція Києва проводить слідчі дії в КП "Київський метрополітен", ПрАТ "Метробуд" і структурних підрозділах КМДА.

Про це повідомляє поліція Києва.

Слідчі поліції Києва розпочали проведення одночасних обшуків у рамках кримінального провадження за кваліфікацією «Службова недбалість» (ч. 2 ст. 367 КК України) у комунальних установах міста та на приватному підприємстві, ‒ заявили у поліції.

Слідство має на меті перевірити наявність прорахунків на етапах проєктування, будівництва і експлуатації цього відрізку підземки і встановити відповідальних осіб, внаслідок діяння яких трапилися розгерметизація та затоплення тунелю метрополітену.

Правоохоронці закцентували увагу на тому, що станції метро слугували також укриттям для киян та гостей столиці під час повітряної тривоги і що через аварію у метро тисячі людей мали шукати інші способи пересування містом.

Наголошується, що поліція вживає усіх можливих заходів для перерозподілу наземних транспортних шляхів, розвантаження проїзду і полегшення пересування киян.

Нагадаємо, Окупанти обстріляли Київ: постраждало 53 людини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського
Працівники Служби безпеки України прийшли в столичний бізнес-центр "Міленіум", де колись був розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського. Зокрема слідчі дії в будівлі проводились у справі "Центренерго".
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next