На Дніпропетровщині викрито дві нарколабораторії: вилучено 400 кг метамфетаміну та прекурсорів

На Дніпропетровщині викрито дві нарколабораторії: вилучено 400 кг метамфетаміну та прекурсорів

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито і повідомлено про підозру дев’яти учасникам наркоугруповання.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, організатор – чинний адвокат залучив до протиправної діяльності вісьмох співучасників. Вони виготовляли метамфетамін у двох нарколабораторіях. Їхня потужність дозволяла виготовляти до 8 кг психотропу щомісячно. Інгредієнти завозили з-за кордону.

Продаж «продукції» здійснювали через соцмережу. Збували у роздріб, оптовими партіями шляхом «закладок» та поштою по всій Україні. Щомісячно незаконна діяльність приносила понад 10 млн грн прибутку.

Правоохоронці затримали наркоділків.

Проведено понад 45 обшуків. Вилучено 200 кг метамфетаміну, 200 кг прекурсорів, 30 літрів псевдоефедрину, понад 1 кг канабісу, спецобладнання, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, флешнакопичувачі, чорнові записи, зброю, авто, банківські карти та  майже 4 млн грн готівки у різних валютах.

Наразі шістьом підозрюваним обрано запобіжні заходи - тримання під вартою.

Нагадаємо, Працівники ДБР провели обшуки в іспанській нерухомості колишнього начальника Одеського обласного ТЦК та СП

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Cпалила український прапор: дівчина з Дніпропетровщини перепрошує за вчинене (відео) Cпалила український прапор: дівчина з Дніпропетровщини перепрошує за вчинене (відео)
Дівчина вибачилася за скоєне та пообіцяла більше так не робити. За скоєне їй загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Loading...
Load next