У Києві демонтували ще один пам'ятник

У Києві демонтували ще один пам'ятник

Бригада фахівців КП "Київблагоустрій" демонтували памʼятник героїчному екіпажу бронепоїзда "Таращанець".

Про це повідомляє Департамент територіального контролю Києва.

Пам'ятник був відкритий у 1974 та розташований в сквері між вулицями Заслонова та Ялтинською в Дарницькому районі столиці. Надалі монумент зберігатиметься в музеї-майстерні Зноби-Голембієвських.

Довідково: Пам'ятник мали демонтувати ще у 2016 році, однак він мав охоронний статус Мінкульту. Цей статус зняли на виконання закону про деколонізацію у 2023 році.

Нагадаємо, На Рівненщині затримали на хабарі лікаря

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео) У Мінкульті назвали необхідну суму для відновлення костелу Святого Миколая (відео)
Відновлювальні та протиаварійні роботи у костелі Святого Миколая почнуть через місяць. Наразі використовувати будівлю не можна – існують ризики.
МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва МЗС України засудило марш на честь дивізії СС "Галичина" у центрі Києва
У Міністерстві закордонних справ України "рішуче засуджують" київський марш який пройшов 28 квітня, на честь створення дивізії СС "Галичина".
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next