Канцлер ФРН Шольц захворів на COVID-19

Канцлер ФРН Шольц захворів на COVID-19

Канцлер ФРН Олаф Шольц отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Про це він написав у соцмережі.

Це явно не той сюрприз, якому я зрадів. Мої поточні тести на COVID-19 показують дві смужки, - заявив канцлер.

Політик зауважив, що "має слабкі симптоми, і висловив сподівання, що перебіг хвороби буде легким". Поки що, додав він, доведеться попрацювати «за столом», з дому.

Речник федерального уряду Штеффен Гебештрайт підтвердив, що найближчими днями канцлер буде змушений відмовитися від особистих зустрічей, зокрема з прем’єр-міністром Словаччини Робертом Фіцо, візит якого в Берлін був анонсований, але братиме участь у заходах у режимі онлайн.

Нагадаємо, В рф представили нову міжконтинентальну балістичну ракету "Ярс"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Щеплень та тестів не потрібно: Німеччина відкриває кордони для усіх українців Щеплень та тестів не потрібно: Німеччина відкриває кордони для усіх українців
Українським туристам не потрібно буде ні вакцинуватись, ні робити тестування на COVID-19 для того аби потрапити у Німеччину. Правило стосується всіх, хто мешкає в Україні понад 6 місяців, а не лише володарів українських паспортів.
Головні новини за 25 жовтня: транш від ЄС, нові ПДР, викрадену 9-місячну дівчинку зі Львова знайшли Головні новини за 25 жовтня: транш від ЄС, нові ПДР, викрадену 9-місячну дівчинку зі Львова знайшли
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Loading...
Load next