Київ отримав пожежні машини і сучасні сміттєвози від німецьких міст

Київ отримав пожежні машини і сучасні сміттєвози від німецьких міст

Київ отримав 5 нових пожежно-рятувальних автомобілів від Лейпцига та 3 сучасних сміттєвози від Берліна.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Від Лейпцига надійшли 5 нових пожежно-рятувальних автомобілів: 2 Renault Kerax, 2 машини МАN, оснащені сучасними системами піногасіння. Та 1 автівка IVECO підвищеної прохідності, із колісною формулою 6х6.

Лейпциг забезпечив нам ці авто у співпраці з польськими партнерами – компанією Mito Truck, яка виробила їх у найкоротші терміни. Оплатило автівки Міністерство економічної співпраці та розвитку Німеччини, – зазначив Кличко.

Берлін ж передав Києву  3 сміттєвози Mercedes Econic. Ці авто мають сучасну систему збирання сміття, потужні двигуни екологічного класу Євро-5.

Нагадаємо, Суд конфіскував у Князєва "подарунок" у вигляді оренди квартири - НАЗК

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відому афганську режисерку евакуювали з Афганістану до України Відому афганську режисерку евакуювали з Афганістану до України
Сахра Карімі 2019 року стала першою жінкою на посаді директора АфганФільму.
У Києві продемонстрували сучасний броньовик: його зробили з радянського БТР (відео) У Києві продемонстрували сучасний броньовик: його зробили з радянського БТР (відео)
Колишній БТР може служити платформою для техніки різного призначення: це може бути бронетранспортер, машина вогневої підтримки, самохідно-артилерійська підтримка (міномет), санітарна машина, ремонтно-евакуаційна.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Loading...
Load next