На Хмельниччині затримали чоловіка, який незаконно зберігав зброю та боєприпаси

На Хмельниччині затримали чоловіка, який незаконно зберігав зброю та боєприпаси

В чоловіка вилучили автомат, патрони, гранати та саморобний вибуховий пристрій. Наразі правопорушника відправили під домашній арешт.

Про це повідомила поліція Хмельниччини.

До правоохоронців надійшло повідомлення від жителів села Лідихівка Теофіпольської тергромади про звуки пострілів. На околиці села поліціянти виявили 37-річного чоловіка, який влаштував стрільби по деревах.

Правоохоронці вилучили у чоловіка автомат, понад 700 патронів, гранату та саморобний вибуховий пристрій. Наразі походження вилучених предметів встановлюється.

Окрім цього, у фігуранта вдома правоохоронці провели невідкладний обшук, під час якого вилучили предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Його, як і зброю та боєприпаси, направили на експертизу.

Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. На період розслідування суд помістив підозрюваного під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, Здавав росіянам позиції ППО: черкащанина засудили до 9 років за ґратами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.
Loading...
Load next