Рішення щодо законопроєкту про мобілізацію остаточно ухвалять наступного тижня

Рішення щодо законопроєкту про мобілізацію остаточно ухвалять наступного тижня

Рішення щодо законопроєкту про мобілізацію остаточно ухвалять в Комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки наступного тижня, приблизно 8-9 січня.

Про це заявив полковник Служби безпеки України, секретар комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони і розвідки Роман Костенко в ефірі телемарафону.

Ми йдемо постатейно. У законопроєкті про мобілізацію є 73 сторінки тільки порівняльної таблиці. Практично до кожної норми є питання щодо технічного написання або визначення відношення її до інших законів. ... Реальне прийняття рішення по законопроєкту комітетом буде на наступному тижні. Плануємо 8-9 січня, - розповів секретар.

За його словами, наразі йде заслуховування в комітеті. Він також зазначив, що комітет планує заслухати доповідь від Міністерства фінансів, яка стосується коштів необхідних для мобілізації.

Нагадаємо, В Україні словом 2023 року стала "мобілізація"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Врахували гендер: Верховна Рада підтримала перейменування Дня захисника України Врахували гендер: Верховна Рада підтримала перейменування Дня захисника України
Нардепи перейменували державне свято "День захисника України", яке відзначають 14 жовтня з 2014 року на "День захисників і захисниць України".
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
Loading...
Load next