Українці можуть отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах

Українці можуть отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах

Українці, які постраждали від війни, можуть отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах.

Про це повідомляється на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Освітня онлайн-платформа Prometheus у партнерстві з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) пропонує 1000 стипендій на навчання у сфері IT для українців, що постраждали від війни, - йдеться у повідомленні.

До навчання запрошують внутрішньо переміщених осіб, українців, які втратили роботу через війну, житло яких пошкоджене внаслідок бойових дій, ветеранів та ветеранок, а також членів їхніх родин.

Вони можуть обрати один із запропонованих курсів: Java Beginner, Frontend. Базовий курс від Ciklum, Тестувальник QA Manual, Тестувальник QA Auto, DevOps та Kubernetes. Практичний інтенсив, UX/UI Design Basic.

Після завершення навчання учасники отримають сертифікати та рекомендації щодо подальшого працевлаштування.

Для участі у програмі необхідно зареєструватися до 31 січня. Результати відбору будуть оголошені до 8 лютого.

Нагадаємо, У Харкові збільшилася кількість жертв від обстрілу росіян

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання
Вже цього літа, 2021 року, Державна прикордонна служба України візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021».
Loading...
Load next