На Чернігівщині чотири річки вийшли з берегів

На Чернігівщині чотири річки вийшли з берегів

У Чернігівській області через активні процеси льодоутворення вийшли з берегів річки Дніпро, Десна, Снов та Сож і підтопили дороги місцевого значення.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА.

Через активні процеси льодоутворення з різкими коливаннями рівнів води на річках області спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки на окремих ділянках, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підтоплень присадибних ділянок, будівель і споруд житлового та господарського призначення в населених пунктах не зареєстровано. Підтоплені лише певні ділянки автодоріг місцевого значення. Зокрема, у Михайло-Коцюбинській громаді ускладнене транспортне сполучення з селом Пустинки.

Нагадаємо, Уряд розширив можливості призначення допомоги малозабезпеченим

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках
Також росіяни не виключають можливості зустрічі президентів обох країн
"Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео) "Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео)
У Криму аеропорт "перетворився на порт", його заполонили "заполонили" тазики.
Loading...
Load next