У Дніпрі затримали вбивцю 11-річної дівчинки

У Дніпрі затримали вбивцю 11-річної дівчинки

У Дніпрі затримали місцевого жителя, який 29 січня під час словесного конфлікту на одній із вулиць міста вбив 11-річну дівчинку.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом умисного вбивства малолітньої дитини (п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, ввечері 29 січня 2024 року на одній із вулиць м. Дніпра під час словесного конфлікту підозрюваний завдав численних ударів ножем у різні частини тіла 11-річній дівчинці.

Від отриманих травм дитина померла. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці вилучили ніж, який є знаряддям злочину. Наразі до суду подано клопотання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, СБУ оголосила підозри п’ятьом учасникам схеми кума Медведчука

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+) У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)
Посеред дня у Дніпрі на площі Соборній посеред дня невідомий застрелив 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Через вбивство у місті ведеться поліцейська спецоперація.
Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки
Міністерство фінансів досягнуло домовленостей з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про продовження реалізації проекту будівництва трьох нових станцій метро у місті Дніпро до 2024 року.
Loading...
Load next