На Миколаївщині загинув чоловік, який приніс боєприпас додому та намагався його розібрати

На Миколаївщині загинув чоловік, який приніс боєприпас додому та намагався його розібрати

Подія сталася в с. Новопетрівка Миколаївського району. Чоловік за допомогою сокири намагався розібрати снаряд біля будинку, що спричинило детонацію боєприпасу.

Про це повідомляє ДСНС.

 Від отриманих травм громадянин, 1980 року народження, загинув на місці.   

Якщо ви натрапили на підозрілий предмет чи боєприпас ні в якому разі не можна підходити до нього, переміщати. А тим паче намагатися розібрати! Це смертельно небезпечно! ‒ наголошують в ДСНС.

Відійдіть на безпечну відстань і негайно повідомте про знахідку за номером 101 або 102.

Нагадаємо, Інтерв’ю путіна американському телеведучому Карлсону є російською спецоперацією ‒ ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію
У серпні 2014 року українські військові опинилися в кільці противника поблизу Іловайська. Путін запропонував їм вийти без зброї так званими "зеленими коридорами", однак російські бойовики напали на українських захисників.
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next