На Волині прикордонники збили дрон, який переносив 22 кг гашишу на 13 млн грн

На Волині прикордонники збили дрон, який переносив 22 кг гашишу на 13 млн грн

Оперативники Волинського прикордонного загону на околиці одного з прикордонних населених пунктів Ковельського району спільно зі співробітниками СБУ збили дрон із двома пакунками. Як згодом з'ясувалося, там було 22,5 кг гашишу на 13 млн грн.

Про це повідомила Державна прикордонна служба.

Правоохоронці встановили трьох причетних та провели у них санкціоновані обшуки. Були виявлені безпілотники та компоненти до них, а також інші речові докази.

Трьом жителям Волині оголосили підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув'язнення від 10 до 12 років з конфіскацією майна.

Суд відправив усіх трьох підозрюваних під варту. Правоохоронці вилучили безпілотник та наркотики, а також три автівки, які використовували фігуранти для оборудки.

Нагадаємо, Міністр агрополітики озвучив прогнози щодо посівних площ та врожаю у 2024 році

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Встановили новий рекорд: у Києві дрон підняв у небо гіганстський "синьо-жовтий" прапор (фото) Встановили новий рекорд: у Києві дрон підняв у небо гіганстський "синьо-жовтий" прапор (фото)
У Києві на дроні підняли в небо державний прапор рекордного розміру й встановили новий рекорд. Невдовзі цей прапор пролетить над територією усієї України.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Loading...
Load next