На Волині затримано групу злочинців, яка торгувала людьми

На Волині затримано групу злочинців, яка торгувала людьми

Українка вербувала дівчат та відправляла їх до Європи та Арабських Еміратів з метою сексуальної експлуатації.

Про це повідомляють на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Впродовж двох останніх років 23-річна мешканка Волинської області, у співучасті з іншими особами, шукала молодих дівчат, які перебували в скрутному становищі та пропонувала їм високооплачувану роботу за кордоном. Надалі зловмисниця мала намір перевезти дівчат за кордон, де вони були змушені надавати інтимні послуги.

Жінку затримали в пункті пропуску "Устилуг" під час перевезення через кордон дівчат, серед яких була й неповнолітня особа.

За фактом торгівлі людьми, вчиненого з метою сексуальної експлуатації, в тому числі щодо неповнолітньої особи, слідчі розпочали досудове розслідування.  Жінці оголошено підозру (Торгівля людьми).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої. 

Нагадаємо, Майже 30% українців очікують, що 2024 рік стане більш мирним, ніж попередній

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині у приміщенні сільради працював підпільний манікюрний салон (відео) На Волині у приміщенні сільради працював підпільний манікюрний салон (відео)
Наразі діяльність манікюрного салону Наталії Штефанеси у приміщенні сільської ради вже припинили. Приміщення площею 30 м² з власним санвузлом, якого навіть не було у працівників ради, віддадуть для потреб одного із комунальних підприємств сільради.
У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото) У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото)
Тепер українці, які планують цього літа відпочивати на Волині поблизу Шацьких озер зможуть дістатись до місця значно швидше та комфортніше.
Loading...
Load next