На Житомирщині виявили незаконний видобуток піску

На Житомирщині виявили незаконний видобуток піску

У Звягельському районі Житомирщини виявили незаконний видобуток піску на землях лісового господарства, збитки від чого сягають понад 7,6 млн грн.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу.

Фахівці інспекції провели обстеження частини земельної ділянки для ведення лісового господарства за межами смт Городниця Звягельського району, яка перебуває на праві постійного користування у ДСГП «Ліси України». Згідно з актом обстеження та інформацією з відкритих джерел, в межах зазначеної ділянки виявлено котлован на площі 0,34 га (50 м x 68 м) і середньою глибиною 2 м, що може свідчити про факт самовільного видобування невстановленими особами корисної копалини місцевого значення – піску загальним об’ємом 6800 куб м, ‒ йдеться у повідомленні.

За розрахунками інспекції, сума збитків, заподіяних державі внаслідок самовільного користування надрами, становить понад 7 млн 654 тис. грн.

Матеріали справи скеровані до Головного управління Нацполіції області для встановлення осіб, які порушили вимоги природоохоронного законодавства, та вжиття відповідних заходів.

Нагадаємо, Окупанти на ТОТ Запоріжжя беруть на військовий облік хлопців 16-17 років - Федоров

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження
У разі нападу Росії українських сил у Чорнобильській зоні відчуження може бути недостатньо.
На Житомирщині знайшли рештки мамонта (відео) На Житомирщині знайшли рештки мамонта (відео)
Їх виявили під час копання п'ятдесятиметрового рову для установки флагштока у місцевому парку.
Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії
В Україні за рік майже на третину зросла кількість сексуальних злочинів, при цьому ж Україна потрапила у топ-3 лідерів-постачальників дитячої порнографії серед країн світу.
Loading...
Load next