У Житомирі сталася стрілянина: є поранений

У Житомирі сталася стрілянина: є поранений

У Житомирі під час ранкової стрілянини дістав поранення чоловік.

Про це повідомило Головне управління Нацполіції в Житомирській області.

До поліції надійшло повідомлення про звуки пострілів та ймовірне поранення людини у дворі багатоповерхівки в обласному центрі. На місце події прибули слідчо-оперативні групи Житомирського райуправління поліції та ГУНП Житомирщини.

Зазначається, що у салоні автомобіля виявили 43-річного житомирянина з, ймовірно, вогнепальним пораненням. Чоловіка госпіталізували.

Поліція проводить заходи для встановлення та затримання причетних до події осіб. Триває з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, Оточення путіна не вірить, що Україна причетна до теракту в «Крокус Сіті Холі» - Bloomberg

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження
У разі нападу Росії українських сил у Чорнобильській зоні відчуження може бути недостатньо.
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next