На Прикарпатті зафіксували землетрус магнітудою 1,7

На Прикарпатті зафіксували землетрус магнітудою 1,7

 в Україні стався черговий землетрус, магнітуда якого становила 1,7 за шкалою Ріхтера. Його зафіксували в Івано-Франківській області.

Про це повідомили у головному центрі спеціального контролю.

Поблизу міста Надвірна на Івано-Франківщині зафіксували землетрус магнітудою 1,7 (за шкалою Ріхтера) на глибині 7 км. У центрі спеціального контролю зазначають, що за класифікацією землетрус відноситься до "невідчутних".

Інтенсивність коливань лежить нижче межі чутливості людей, струси землі виявляються і реєструються тільки сейсмографами, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ЄС оштрафував Apple на 1,8 млрд євро за порушення антимонопольного законодавства

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вдруге за рік: на Прикарпатті стався землетрус магнітудою 2 бали (відео) Вдруге за рік: на Прикарпатті стався землетрус магнітудою 2 бали (відео)
Фахівці уточнили, що на території вказаного району Прикарпаття цьогоріч це другий землетрус. Попередній зафіксували 13 липня – тоді магнітуда становила 2,3.
На Тернопільщині зафіксували землетрус силою 4,4 бала На Тернопільщині зафіксували землетрус силою 4,4 бала
За класифікацією землетрус відноситься до помірних, відчувається людьми всередині приміщення.
Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус Незначні підземні поштовхи: поблизу Івано-Франківська зафіксували землетрус
На території Івано-Франківської області, у селі Манява вдалось зафіксувати факт землетрусу з магнітудою 1-2 за шкалою Ріхтера.
Loading...
Load next