На Івано-Франківщині місцеві чоловіки вбили знайомого та закопали його тіло у лісі

На Івано-Франківщині місцеві чоловіки вбили знайомого та закопали його тіло у лісі

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом місцевим жителям за фактом вбивства та розбою.

Про це повідомляє прокуратура Івано-Франківської області.

Слідством встановлено, що 32-річний та 35-річний раніше судимі жителі Калуша жорстоко побили двох своїх знайомих. Один з потерпілих помер на місці.

Подія сталась в одному із сіл Калуського району. Тоді під час розпивання спиртних напоїв підозрювані з метою заволодіння майном побили свого знайомого до втрати свідомості. Після цього між ними виник конфлікт із 36-річним чоловіком. Вони били його доки той перестав подавати ознаки життя. Щоб приховати сліди злочину підозрювані вивезли тіло у лісовий масив і закопали.

Правоохоронці затримали підозрюваних. Наразі до суду скеровано клопотання про обрання їм запобіжних заходів – тримання під вартою. Один з підозрюваних раніше вже судимий за вбивство.

Нагадаємо, Співробітники ФСБ цькували та били українців на естонсько-російському кордоні - спецслужба Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
"Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки "Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки
У межах розслідування загибелі Гандзюк та пов'язаних із цим злочинів оголошено 18 підозр.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next