Канада вже прийняла майже 250 тисяч українських біженців

Канада вже прийняла майже 250 тисяч українських біженців

Від початку повномасштабного російського вторгнення до Канади вже прибули понад 248 тис. українських біженців.

Про це повідомляє Прикордонне агентство Канади.

Зазначається, що за програмою “Канадсько-український дозвіл на екстрені поїздки” (CUAET), створеною у березні позаминулого року, до Канади прибули 248 726 українців. Ця програма дає право українцям, які тікають від війни, на термінове отримання трирічного дозволу на роботу й проживання в Канаді, фінансову допомогу та тимчасове безкоштовне поселення.

Загалом уряд Канади отримав майже 1,2 млн заявок на цю візу, з яких уже затвердив більше 960 тис. Прийом нових заявок на цю програму вже закрито, власники такої візи мають до кінця березня приїхати до Канади, аби скористатися нею.

Нагадаємо, Французькі солдати готуються до війни в Європі - Politico

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги
Компанія запустила сайт для пасажирів, де можна буде отримати всю актуальну інформацію про евакуаційні рейси
Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб
Розкішні маєтки російських олігархів конфіскують без виплат компенсацій, а потім у них поселять біженців із України, які рятуються від війни.
Loading...
Load next