У Лондоні запропонували водіям передавати автомобілі Україні

У Лондоні запропонували водіям передавати автомобілі Україні

Мерія Лондона запропонувала мешканцям міста замість утилізації своїх автомобілів, які не відповідають екологічним нормам, пожертвувати їх Україні.

Про це повідомляє Офіс мера Лондона.

Програма, яку фінансує мер Лондона, стартує з 15 березня. Мешканці міста матимуть можливість отримати грант на утилізацію та пожертвувати свій автомобіль для гуманітарних та медичних потреб в Україні.

До цього міністр транспорту Марк Харпер заявляв, що уряд не бачить жодних правових перешкод, щоб дозволити передачу в Україну автомобілів, які підлягають утилізації через невідповідність екологічним стандартам. Лондонська служба швидкої допомоги також планує долучитися до цієї кампанії, передавши Україні 50 списаних автомобілів швидкої допомоги.

Посередником для передачі британських автомобілів в Україну буде благодійна організація British-Ukrainian Aid.

Нагадаємо, Cікорський прокоментував слова Папи Римського

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Позашляховик для ЗСУ: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили автівку на передову (відео) Позашляховик для ЗСУ: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили автівку на передову (відео)
Волонтери БФ «Гілка оливи» відправили на передову для наших військовослужбовців черговий позашляховик.
Народна тачанка: допомога на Схід (відео) Народна тачанка: допомога на Схід (відео)
Волонтери БФ «Народна армія» закуповують позашляховики для потреб захисників. Реквізити для допомоги: 4731 2196 1242 2869.
Loading...
Load next