У Молдові зафіксували спалах кору у центрі розміщення біженців з України

У Молдові зафіксували спалах кору у центрі розміщення біженців з України

У центрі розміщення біженців із України у столиці Молдови Кишиневі зафіксували спалах кору.

Про це повідомив на засіданні муніципальних служб заступник голови столичного управління медичної та соціальної допомоги Володимир Болокан, передає NewsMaker.

За його словами, на кір заразилися п'ять громадян України, у тому числі діти. Перші три випадки виявили в середині минулого тижня, а наступного дня кількість хворих зросла до п'яти.

Усі, хто заразився, - громадяни України. Дітей госпіталізували до інфекційної лікарні ім. Тома Чорба, їхній стан стабільний, - додав чиновник.

Центр, де зафіксували спалах вірусу, закрили на карантин на 21 день.

Ми вжили заходів, щоб стримати поширення захворювання, запровадили карантин на 21 день з моменту виявлення останнього випадку кору. Якщо цими днями виявимо нові випадки зараження, карантин доведеться продовжити, — додав Болокан.

Водночас чиновник зазначив, що не знає, чи були щеплені від кору ті, хто заразився.

Нагадаємо, У березні РФ майже 2000 разів обстріляла прикордоння Сумщини, Харківщини і Чернігівщини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Норвегія готова прихистити 2,5 тисячі українських біженців з Молдови Норвегія готова прихистити 2,5 тисячі українських біженців з Молдови
Уряд Норвегії запропонував притулок для 2500 українських біженців, які перебувають на території Молдови.
Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги
Компанія запустила сайт для пасажирів, де можна буде отримати всю актуальну інформацію про евакуаційні рейси
Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб
Розкішні маєтки російських олігархів конфіскують без виплат компенсацій, а потім у них поселять біженців із України, які рятуються від війни.
Loading...
Load next