У принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували рак

У принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували рак

У відеозверненні принцеса Уельська Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностували рак й вона почала хіміотерапію.

Про це повідомляє The New York Times.

Міддлтон зазначила, що останні два місяці були “неймовірно важкі для всієї нашої родини”. Принцеса не уточнила, який у неї рак, але попросила громадськість і ЗМІ поважати її прагнення до приватного життя.

Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що нам, як сім’ї, зараз потрібен час, простір і приватність, поки я завершу своє лікування, — сказала вона.

Міддлтон розповіла, що “це стало величезним шоком” для їхньої сім’ї.

Ми з Вільямом робили все можливе, щоб обробити та вирішити це приватно заради нашої молодої сім’ї. Як ви можете собі уявити, це зайняло час, — заявила Міддлтон.

У своїй заяві Кейт сказала, що на момент операції лікарі вважали її стан не раковим. За її словами, операція пройшла успішно, але під час подальших тестів лікар виявив ознаки раку. Рекомендували пройти курс хіміотерапії, який вона нещодавно почала.

Мені знадобився час, щоб відновитись після серйозної операції, щоб почати лікування. Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм це зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре, – сказала принцеса про своїх дітей.

Нагадаємо, В Києві відкрили Офіс реєстру збитків від агресії РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
Loading...
Load next