У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео)

У Києві відбулася фінальна репетиція військового параду до Дня Незалежності (відео)
Перша репетиція параду з нагоди 30-річчя Незалежності України у центрі Києва завершилась ввечері 18 серпня. Окрім цього, такі ж репетиції були заплановані ще на 20 і 22 серпня.

Учора, 22 серпня, в Києві відбулась та закінчилася успішно фінальна репетиція параду військ на Хрещатику та Майдані Незалежності. Від попередніх двох репетицій вчорашня відрізнялася тим, що учасники були в парадній формі й у ній крім українців брали участь військовослужбовці з країн-союзниць. Заради цього у Києві обмежили рух громадського транспорту.

Зокрема, учора, Хрещатиком пройшла колона військових зі Сполучених Штатів, а також військовослужбовців з Канади. Приїхали привітати українців з Днем Незалежності і союзники з Великої Британії та Швеції. Окрім цього, у репетиції параду також взяли участь військові оркестри з трьох країн - України, Британії та США.

Відомо, що оркестри виконали спільну композицію, а згодом під час проходження безпосередньо Майданом вони виконали окремо військовий марш.

Після маршу пішої колони відбувся проїзд механізованої колони, в якій були представлені модернізовані зразки українських і закордонних оборонних комплексів.

Нагадаємо, що під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло". Тоді репетиція почалася з криків "Слава Україні" та відомої футбольної кричалки про російського президента Володимира Путіна.

Згодом, під час другої репетиції параду до Дня Незалежності на Хрещатику 20 серпня військові знову виконали нецензурну кричалку про президента Росії.

Відео "Українська правда".

Читайте також
Візьме участь у заходах до Дня Незалежності: в Україну прибув військовий оркестр США (відео) Візьме участь у заходах до Дня Незалежності: в Україну прибув військовий оркестр США (відео)
У День Незалежності України, 24 серпня, в Києві на Хрещатику відбудеться святковий парад Збройних сил України. Ймовірно, що оркестр ВМС США також візьме участь у ньому й пройдеться "коробкою" по головній вулиці столиці.
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео) Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео)
Під час параду з нагоди святкування 30-річчя Дня Незалежності України над головною вулицею столиці Хрещатиком, пролетить транспортний літак "Мрія" — найбільший вантажний літак у світі.
Loading...
Load next