У Луцьку чоловік стріляв у військових

У Луцьку чоловік стріляв у військових

У Луцьку невідомий відкрив вогонь з невстановленої зброї по військовослужбовцях, які несли службу на посту. 

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Інцидент трапився сьогодні вночі в обласному центрі. За фактом посягання на життя військовослужбовця слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України.

Невідомий відкрив вогонь з невстановленої зброї по військовослужбовцях, які несли службу з охорони об’єкту на посту. Військові відкрили вогонь у відповідь. Один військовослужбовець поранений, його доставили у лікарню.

Після перестрілки невідомий втік. В дію було введено спеціальну поліцейську операцію, пошуки зловмисника тривають.

Нагадаємо, Внаслідок нічної російської атаки загинули 4 людини, 16 постраждали

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Loading...
Load next