Президент на Сумщині відвідав поранених воїнів (ВІДЕО)

Президент на Сумщині відвідав поранених воїнів (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський відвідав Сумську область.

Про це повідомив Зеленський у соцмережі.

Відвідав наших воїнів, які відновлюються після поранень. Для мене завжди честь подякувати захисникам і відзначити державними нагородами. Пишаємося нашими воїнами. Цінуємо роботу наших лікарів. Дякую кожному медику за те, що допомагаєте нашим воїнам, повертаєте їх до життя, ‒ заявив президент України.

Зеленський також зустрівся з воїнами 117-ї окремої бригади ТрО.

Поспілкувався із захисниками, вручив державні нагороди та оглянув командний пункт бригади. Дякую за захист України, нашого суверенітету й територіальної цілісності, ‒ долав Зеленський.

Нагадаємо, Чеська ініціатива: Польща подвоїть фінансування щодо закупівлі боєприпасів для України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next