На Закарпатті стався зсув ґрунту

На Закарпатті стався зсув ґрунту

У кількох населених пунктах Рахівського району Закарпатської області через рясні опади сталися зсуви ґрунту, руйнувань зазнали лісові дороги та автошлях державного значення.

Про це повідомив голова Зкарпатської ОВА Віктор Микита.

Руйнування природного характеру трапилися в селах Лазещина, Ділове та селищі Ясіня. Зокрема, повторний зсув зафіксували в Карпатському біосферному заповіднику неподалік курорту “Драгобрат”, - заявив голова ОВА.

За його словами, руйнувань зазнали лісові дороги та автодорога державного значення Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів.

Спеціалісти встановлюють масштаби пошкоджень. Відповідні служби працюють на місцях. Загрози життю і здоров’ю місцевих мешканців немає.

Нагадаємо, На Київщині побудували ще одне укриття подвійного призначення

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті чоловіки не впустили іноземців на квадроциклах на гору Петрос (відео) На Закарпатті чоловіки не впустили іноземців на квадроциклах на гору Петрос (відео)
Причина цьому - рух квадроциклами у горах на території природно-заповідного фонду заборонений.
Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради
Миколаївські депутати повинні були скасувати це рішення ще два роки тому, однак так і не зробили цього. Через це мовне питання довелось вирішити лише після ухвали суду.
Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті
У Мукачеві планують за 2-3 роки збудувати новий аеропорт. У 2021 році з Державного бюджету вже виділили 30 мільйонів гривень на виготовлення проектної документації для летовища.
Loading...
Load next