У Кропивницькому стався вибух: пошкоджено три автівки

У Кропивницькому стався вибух: пошкоджено три автівки

У Кропивницькому пошкоджені три автівки, за попередніми даними, це могло статися внаслідок спрацювання вибухового пристрою.

Про це повідомляє ГУНП Кіровоградської області.

Повідомлення про пригоду надійшло до Кропивницького районного управління поліції 8 квітня цього року. Власники трьох автомобілів зранку виявили пошкодження належних їм транспортних засобів, припаркованих близько один до одного неподалік житлового будинку. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, співробітники вибухотехнічної служби та інших підрозділів. За результатами огляду місця події, за попередніми даними, вказані пошкодження могли статися внаслідок спрацювання вибухового пристрою, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, приміщення житлового будинку, біля якого сталася подія, не ушкоджено, ніхто з громадян не травмувався. Наразі поліцейські продовжують заходи зі встановлення обставин пригоди та осіб, причетних до вчинення вказаного правопорушення.

Подію кваліфікували за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, Українські аграрії отримали цьогоріч майже ₴120 мільйонів грантової підтримки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибухи на складах у Калинівці: Венедіктова заявила, що причиною пожежі стала диверсія (відео) Вибухи на складах у Калинівці: Венедіктова заявила, що причиною пожежі стала диверсія (відео)
Слідство має низку доказів та висновків експертиз, які підтверджують версію диверсії - на територію проникла стороння особа, яка заклала на складах вибуховий пристрій. В результаті цього у повітря "злетіло" понад 32 тисячі тонни снарядів.
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео) У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео)
Декілька вибухів у Кабулі влаштували терористи-смертники. Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність.
Loading...
Load next