Відтепер у "Дії" можна оформити довідку ВПО і допомогу відразу для всієї сім’ї

Відтепер у "Дії" можна оформити довідку ВПО і допомогу відразу для всієї сім’ї

Мінцифри разом із Міністерством соціальної політики доопрацювало послугу для ВПО у застосунку «Дія» - тепер довідку та допомогу можна отримати відразу для всієї сім’ї.

Про це повідомило Міністерство соціальної політики.

У застосунку можна оформити довідку ВПО, а також грошову допомогу одразу на всю сім’ю. Заяву на отримання виплат можна подати за всю сім’ю: за себе, чоловіка або дружину, дітей, які покинули дім через війну разом з вами, - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Дії з’явилася можливість оформити виплати для дітей, які народились уже після переміщення. У міністерстві звертають увагу на те, що скористатись сервісом можуть лише ті громадяни, які ще не мають довідки ВПО.

Люди, які виїхали за кордон або перебувають на тимчасово окупованій території, не можуть отримати довідку ВПО та допомогу. Щоб скористатися сервісом, потрібно оновити застосунок.

Нагадаємо, Україна отримала менше військової допомоги, ніж заявляє німецька влада

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Жінка з Луганщини вижила після попадання снаряду в квартиру (відео) Жінка з Луганщини вижила після попадання снаряду в квартиру (відео)
 У квартирі, куди залетів снаряд, перебували 7 осіб, з яких троє – діти. Одна жінка загинула, інша отримала важкі травми, решта не постраждали  
У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі
У "Дії" дали поради, що робити українцям, які під час евакуації через війну не взяли чи загубили паспорт.
Loading...
Load next