Рада ухвалила закон про субсидії книгарням та державну допомогу українцям на придбання книжок

Рада ухвалила закон про субсидії книгарням та державну допомогу українцям на придбання книжок

Парламент проголосував за законопроєкт, який стимулюватиме розвиток видання і продажу книжок та передбачає субсидії від держави українським книгарням на відшкодування оренди приміщень.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Верховна Рада України ухвалила закон про стимулювання розвитку українського книговидання і книгорозповсюдження. Законопроєкт №11251 передбачає субсидії книгарням та державну допомогу на придбання книжок українцям.

Парламент прийняв одразу в цілому №11251 удосконалення механізму щодо стимулювання розвитку українського книговидання і книгорозповсюдження, стосовно державної субсидії українським книгарням на відшкодування витрат на оренду майна, – заявив Железняк.

Законопроєкт підтримали 299 депутатів.

Нагадаємо, Британець понад тиждень ішов від Будапешта до Ужгорода, щоб служити в ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Під Радою сталася бійка між підприємцями та правоохоронцями (відео) Під Радою сталася бійка між підприємцями та правоохоронцями (відео)
Під Верховною радою сталася бійка. Учасники акції SaveФОП влаштували зіткнення з силовиками.
Знецінення Тризуба: чому великий герб є сумнівною перспективою (відео) Знецінення Тризуба: чому великий герб є сумнівною перспективою (відео)
Вчора, 24 липня, на позачерговому засіданні парламенту Верховна Рада ухвалила за основу законопроєкт про великий Державний герб України. Це питання не одноразово викликало шквал критики та обурення в українців. Оскільки, новий державний символ геть не властивий країні.
Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною
Дані угоди відкриють ринок повітряних перевезень, пропонуючи нові можливості як для споживачів, так і для операторів. Зокрема, завдяки ухваленому договору українці зможуть купувати квитки за нижчою ціною.
Loading...
Load next