Розпочався прийом заявок на вступ до ліцеїв МВС - Клименко

Розпочався прийом заявок на вступ до ліцеїв МВС - Клименко

В Україні розпочався прийом заявок на вступ до ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За словами Клименка, у цих ліцеях навчатимуться діти захисників.

До 10-х класів на повне забезпечення першочергово запрошуємо дітей загиблих, поранених або зниклих безвісти співробітників системи МВС. Ми подбали про те, щоб діти змогли отримати якісну сучасну освіту, жити і розвиватися в комфортних умовах, - зазначив міністр.

За словами Клименка, «вступна кампанія триватиме до 16 липня. Обов’язкова умова для вступу – базова середня освіта, тобто закінчення 9 класу школи або іншої освітньої установи».

Формуємо спільноту патріотичної та мотивованої молоді. Продовжуємо підтримувати наших захисників та їхні родини, - наголосив Клименко.

Вступникам пропонують заповнити форму зворотного звʼязку та очікувати дзвінка від приймальної комісії.

Нагадаємо, ГУР розглядає будь-які військові цілі РФ у радіусі 800 кілометрів для ураження дронами Magura

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зміняться правила вступу у виші: до чого готуватися абітурієнтам у 2022 році Зміняться правила вступу у виші: до чого готуватися абітурієнтам у 2022 році
Нещодавно Міністерство освіти і науки України затвердило Умови прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році — документ, який визначає основні процедури. У ньому містяться певні нововведення, що впливатимуть на підготовку до вступної кампанії. Однак цей документ ще не зареєстрований у Міністерстві юстиції України, тож є ймовірність внесення до нього певних змін.
Loading...
Load next