Укрпошта до Саміту миру випустила лімітований тираж марки

Укрпошта до Саміту миру випустила лімітований тираж марки

АТ «Укрпошта» до Саміту миру, що пройшов у Швейцарії 15-16 червня, випустило марку «Саміт миру для України. Summit on peace for Ukraine» з офіційною символікою заходу.

Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

У межах глобального саміту миру, який пройшов у Швейцарії 15 та 16 червня, українська делегація представила ексклюзивну марку від Укрпошти «Саміт миру для України. Summit on peace for Ukraine». Випуск здійснено за участю Офісу Президента України в рамках проєкту «Власна марка», - йдеться в повідомленні.

Тираж маркового аркуша складає 843 примірники, що відповідає кількості днів повномасштабної війни в Україні станом на 15 червня.

Лімітований випуск тематичного поштового набору «Саміт миру для України. Summit on peace for Ukraine» за проєктом «Власна марка» містить марковий аркуш із 9 марок та художній конверт формату DL зі відбитком штемпеля «Шлях до миру. Path to Peace. Саміт миру для України. Summit on Peace for Ukraine. Київ – Бюргеншток. Kyiv – Bürgenstock».

Автори випуски - українські художники-графіки Сергій і Олександр Харуки.

Кількість комплектів – 500 шт. Ціна комплекту – 843,00 грн. Придбати набір можна онлайн на сайті Postmark та на електронних майданчиках Amazon та eBay.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Ізраїлю оголосив про розпуск військового кабінету

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next